Upišite traženi pojam

Izbjeljivanje zubi

Započnite i završite dan s osmijehom

Kako do blistavog osmijeha

Promjena boje zuba predstavlja velik estetski problem. U današnje vrijeme zdrav, lijep i blistav osmijeh jedna je od najvećih estetskih značajki svake osobe.

Različiti su uzroci koji mogu dovesti do promjena boje zuba, od genetskih i degenerativnih promjena, vitaminskih i mineralnih pripravaka, sve do antibiotika. Nadalje, konzumacija obojene hrane i pića, kao i starenje. Loše liječenje zuba također je jedan od učestalih uzroka promjene boje zuba.

Izbjeljivanje je estetski stomatološki postupak kojim se postojeća boja zuba mijenja u nekoliko nijansi svjetliju. Bitno je naglasiti da postoje 2 vrste proizvoda za izbjeljivanjeWhitening proizvodi i bleaching proizvodi.

Bitno je naglasiti kako se izbjeljivanjem ne može izbijeliti boja krunica, mostova, ljuskica i ispuna, stoga ih je po završetku postupka potrebno zamijeniti novima.

Važno je znati da izbjeljivanjem nećete moći izbijeliti bijele plombe, umjetne zube i slično, ali vaši prirodni zubi postat će bjeliji, a vaš osmijeh će ponovno zablistati.

Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •  

Naruči se

na specijalistički pregled
i vrati osmijeh koji zaslužuješ.

Pošalji upit

Kako do nas?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 21:00h
Subota 08:00 - 15:00h

Pošaljite nam upit

Priloži snimak ili ortopan: