Upišite traženi pojam

Estetska stomatologija

Brzo do prekrasnog osmijeha

Blistav i savršen osmijeh

Moderno vrijeme, u kojem su ljepota i mladost društveni imperativi, dentalnu medicinu je ponovno definiralo ne samo kao isključivo zdravstvenu, nego i kao estetsku djelatnost.

Lijep i blistav osmijeh najbolji je pokazatelj zdravlja, ali i ključ lijepog i mladenačkog izgleda. Jednako u poslovnom i privatnom životu, zdravi i bijeli zubi igraju veliku važnost.

Estetska stomatologija uključuje:

 • izbjeljivanje zuba – metoda izbjeljivanja zubi radi se pomoću lampe za izbjeljivanje ili materijala za izbjeljivanje. Bijeli zubi pridonose ljepšem i zdravijem izgledu lica
 • keramičke ljuskice (veneers) – najpopularnija i najbrža metoda uljepšavanja osmijeha, popravljaju boju, oblik i položaj zuba te daju vašem osmijehu novu dimenziju
 • bezmetalne krunice – pružaju apsolutnu prirodnost boje i oblika, izvanredan lom svjetlosti, ne sadrže „crni“ metal, što pridonosi vrhunskom estetskom učinku
 • profesionalno čišćenje i poliranje zubi
 • `Smile design´ i `Hollywood smile´

Želite potpuno novo iskustvo, prekrasne biserno bijele zube i blistav osmjeh? Osmjeh kao „Hollywoodska“ zvijezda? Zašto čekati? Posjetite nas i zablistajte kao zvijezda!

Smile Design

“Smile Design” je suvremeni pojam koji se koristi u stomatologiji kada se želi preoblikovati osmjeh pacijenta nizom stomatoloških zahvata i to na način da se promjeni boja, položaj i oblik zuba.

U našoj poliklinici specijalizirani smo za estetska rješenja, a uz individualni pristup i u suradnji s pacijentom i tehničarem oblikujemo najbolji oblik zubi i osmjeh.

Stomatološke usluge koje se koriste za “Smile Design”?

 • izbjeljivanje zuba
 • kompozitne ili keramičke ljuskice
 • estetski ispuni
 • zubni implantati
Hollywood smile - estetska stomatologija
Kako izgleda “Smile Design” postupak?
 1. Konzultacije sa specijalistom i uvid u pacijentovo stanje (stomatološki status, zdravstveno stanje, radiološka dokumentacija) i, naravno, pacijentove želje.
 2. Demonstracija i prijedlog koncepta liječenja i potrebnih radnji npr. izbjeljivanje zuba, kompozitne ili keramičke ljuskice, estetski ispuni, zubni implantati, itd.
 3. Vizualni prikaz pacijentu i konačni dogovor s pacijentom.
 4. Brzo i jednostavno kreiranje provizornog rješenja.
 5. Izrada idealnog rješenja za pacijentovu situaciju

Oblikujmo osmijeh kakav ste oduvijek željeli!

Osmijeh svjetskih zvijezda - Hollywood Smile

Hollywood Smile

“Hollywood Smile” je osmijeh poznatih zvijezda, glumaca i VIP osoba koji su prepoznati svugdje u svijetu po sličnom – savršenom osmijehu i bijelim zubima.

“Hollywood Smile” predstavljaju bijeli, pravilno položeni i ravni zubi, a kako bi se takav identičan osmijeh dobio treba se pridržavati pravila u kreiranju zvjezdanog osmijeha.

Za Hollywoodski osmijeh sve treba biti baš IDEALNO!
 • idealan odnos dužine i širine zuba,
 • idealan raspored i položaj zuba,
 • idealan i pravilan nagib, orijentacija zuba,
 • idealan odnos zuba prema usnama i licu.

“Hollywood smile” je estetski zahvat kojim se korigira oblik i boja zuba u frontalnom području, a najčešće podrazumijeva izradu keramičkih ljuskica (veneers) koje su popularne zbog konzervativnog pristupa. Naime, potrebno je minimalno brušenje zuba ili kod pojedinih vrsta uopće nije potrebno brušenje.

Kažu da lijep osmijeh otvara sva vrata jer je prvo što sugovornik primjećuje na vama. Stoga ne začuđuje da sve veći broj ljudi poseže za korektivnim i estetskim zahvatima za poboljšanje svog osmijeha.

Ako želite imati osmijeh kao filmska zvijezda, posjetite našu polikliniku, posavjetujete se sa specijalistom i ostvarite svoje želje uz novi blistavi osmijeh!

prekrasni zubi i osmijeh
Podijeli s prijateljima
 •  
 •  
 •  

Naruči se

na specijalistički pregled
i vrati osmijeh koji zaslužuješ.

Pošalji upit

Kako do nas?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 21:00
Subota: 08:00 - 14:00

Pošaljite nam upit

Priloži snimak ili ortopan:
x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.