Upišite traženi pojam

Prijevoz i smještaj

Organizirani prijevoz pacijenata i smještaj u modernim apartmanima

Smještaj

Tijekom stomatološkog zahvata, pobrinuli smo se da vam bude vrlo ugodno i da se osjećate kao doma.

Osigurali smo vam potpuno BESPLATAN SMJEŠTAJ u moderno opremljenim apartmanima ili hotelu.

Apartmani ARENA nalaze se u neposrednoj blizini poliklinike, opremljeni su klima uređajem, TV-om, besplatnim WIFI (internet) i kompletno opremljenom kuhinjom. Također, ne morate brinuti o posteljini ili ručnicima.

wi-fi
tv
ac
parking
h
h

Prijevoz za naše pacijente

Poliklinika ARENA osigurava kompletnu uslugu, od vrhunske stomatološke terapije do organizacije smještaja i prijevoza prema potrebi pacijenta. Ispred poliklinike na raspolaganju vam je besplatan privatan parking, prilagođen pristup za invalide i dizalo.

ARENA CENTAR PODRŠKE je na usluzi svim pacijentima kako bi što lakše organizirali svoj dolazak u našu polikliniku i siguran povratak svom domu.

Svakodnevno se možete informirati kod naših asistenata i dobiti sve informacije vezane uz smještaj i prijevoz do poliklinike ARENA (auto, vlak, autobus, avion).

Poliklinika ARENA nalazi se na odličnoj lokaciji koja će vam boravak učiniti lakšim, ljepšim i jednostavnijim.

Za vrijeme vašeg boravka asistenti iz centra za podršku pacijentima kao i stručno osoblje poliklinike pobrinut će se da budete zadovoljni i opušteni.

DOBRO JE ZNATI!
Najmoderniji trgovačko-zabavni centar u Zagrebu “Shopping centar Arena”, sa više od stotinu trgovina, nalazi se svega 2 minute hoda od poliklinike. Uz Interspar, i svakodnevnu bogatu gastronomsku ponudu za doručak, ručak i večeru te zabavne sadržaje, Arena centar pruža vam sve što trebate za što ugodniji boravak.
Više na www.arenacentar.hr
Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  
    43
    Shares
x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.