Upišite traženi pojam

POSTANI DIO USPJEŠNE PRIČE

Motivirana ste, proaktivna i vedra osoba spremna na timski rad i osobni razvoj?

DENTALNI TEHNIČAR ZA MOBILNU PROTETIKU (M/Ž)

Tražimo motiviranu, fleksibilnu osobu koja voli raditi u timu te koja ima želju za učenjem i osobnim razvojem. Idealan kandidat/kandidatkinja za ovu poziciju treba imati iskustvo u radu mobilne protetike, položen stručni ispit i minimalno srednju stručnu spremu.
Uvjeti: položen stručni ispit.

DENTALNI TEHNIČAR ZA MOBILNU PROTETIKU ili PRIPRAVNIČKI STAŽ (M/Ž)

Tražimo motiviranu, fleksibilnu osobu koja voli raditi u timu te koja ima želju za učenjem i osobnim razvojem.
Idealan kandidat/kandidatkinja za poziciju:
– dentalog tehničara za mobilnu protetiku treba imati iskustvo u radu mobilne protetike, položen stručni ispit i minimalno srednju stručnu spremu,
– dentalni tehničar za pripravnički staž treba imati minimalno srednju stručnu spremu.

RECEPCIONAR SA ZNANJEM TALIJANSKOG JEZIKA (M/Ž)

Tražimo komunikativnu, vedru i nasmijanu osobu. U poslu nam je bitno da budete odgovorni, profesionalni, spremni na timski rad i svakodnevnu edukaciju.
Opis posla: prijem pacijenta, administrativni rad na računalu, izdavanje i naplata računa, briga o pacijentima, komunikacija s doktorima dentalne medicine i dentalnim asistentima.
Uvjeti: izvrsno poznavanje talijanskog i engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu.

DENTALNI ASISTENT (m/ž)

Tražimo komunikativnu, vedru i nasmijanu osobu. U poslu nam je bitno da budete odgovorni, profesionalni, spremni na timski rad i svakodnevnu edukaciju.
Opis posla: asistiranje doktoru dentalne medicine tijekom terapijskog postupka, priprema pacijenta, radnog mjesta, instrumenata za postupak, administrativni rad na računalu, telefonska komunikacija.
Uvjeti: izvrsno poznavanje talijanskog jezika, poželjno iskustvo rada u struci, prednost školovanje iz medicinskog smjera.

 

x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.