Upišite traženi pojam

Ordinacije

Moderno opremljene

ORDINACIJE

Stomatološka poliklinika ARENA opremljena je suvremenom operacijskom salom u kojoj se vrše kirurški zahvati za rješavanje svih vaših problema sa zubima.

Sve naše ordinacije su opremljene su  po svjetskim standardima za maksimalnu udobnost pacijenata tijekom zahvata.

Možemo se pohvaliti vrhunskom opremom koja je u samom vrhu hrvatskih i svjetskih standarda i trendova te nam pomaže u postizanju još veće kvalitete usluge.

Svi instrumenti u našim ordinacijama se steriliziraju i dezinficiraju ili se koriste jednokratno (pregače, rukavice, maske, čaše, sisaljke, igle za anesteziju, iglice za ispiranje korijenskih kanala itd.) jer su nam sigurnost i zaštita pacijenata na prvom mjestu.

Uz visoko standardizirane postupke sterilizacije i dezinfekcije koje prolaze svi pa i najsitniji instrumenti koji se koriste tijekom obrade pacijenata, važno je naglasiti da se i ostali predmeti i dijelovi namještaja, opreme i uređaja dezinficiraju.

U ugodnom, novouređenom prostoru u kojem smo smješteni raspolažemo sa 7 suvremeno opremljenih ordinacija. Objedinjujemo vrhunsko stomatološko znanje i iskustvo sa najsuvremenijom dijagnostičkom i terapijskom tehnologijom te visokokvalitetnim materijalima, kako bi vam pružili najviši standard usluge uz potpunu sigurnost i udobnost.

Individualni pristup kod ugradnje zubnih implantata

7 modernih ordinacija

Opremljenih za sve vrste stomatoloških zahvata
Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •  

Naruči se

na specijalistički pregled
i vrati osmijeh koji zaslužuješ.

Pošalji upit

Kako do nas?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 21:00h
Subota 08:00 - 15:00h

Pošaljite nam upit