Upišite traženi pojam

Ordinacije

11 opremljenih ordinacija za sve vrste stomatoloških zahvata

ORDINACIJE

Stomatološka poliklinika ARENA opremljena je suvremenom operacijskom salom u kojoj se izvode kirurški zahvati za rješavanje svih problema sa zubima. U ugodnom prostoru raspolažemo s 11 moderno opremljenih ordinacija koje su dizajnirane po mjeri pacijenta kako bi se osjećali ugodno i sigurno. Svi protokoli su standardizirani i uvijek visoke razine kvalitete, u skladu s ISO standardima čiji smo ponosni nositelji već 5 godina.

Sigurnost i zaštita pacijenta su na prvom mjestu. Iz tog razloga se svi instrumenti u ordinacijama steriliziraju i dezinficiraju u prostoriji koja je namijenjena samo tome, ili se koriste jednokratno (pregače, rukavice, maske, čaše, sisaljke, igle za anesteziju, iglice za ispiranje korijenskih kanala i drugo). Važno je naglasiti da se i ostali predmeti i dijelovi namještaja, opreme i uređaja s kojima pacijenti dolaze u kontakt dezinficiraju.

Individualni pristup kod ugradnje zubnih implantata
Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  

Naruči se

na specijalistički pregled
i vrati osmijeh koji zaslužuješ.

Pošalji upit

Kako do nas?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 21:00
Subota: 08:00 - 14:00

Pošaljite nam upit

Priloži snimak ili ortopan:
x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.