Upišite traženi pojam

Ordinacije

7 opremljenih ordinacija za sve vrste stomatoloških zahvata

ORDINACIJE

Stomatološka poliklinika ARENA opremljena je suvremenom operacijskom salom u kojoj se vrše kirurški zahvati za rješavanje svih problema sa zubima.

U ugodnom, novouređenom prostoru u kojem smo smješteni raspolažemo sa 7 opremljenih ordinacija po svjetskim standardima za maksimalnu udobnost pacijenata. Objedinjujemo vrhunsko stomatološko znanje i iskustvo s najsuvremenijom dijagnostičkom i terapijskom tehnologijom te visokokvalitetnim materijalima, kako bi vam pružili najviši standard usluge uz potpunu sigurnost i udobnost.

Svi instrumenti u našim ordinacijama se steriliziraju i dezinficiraju ili se koriste jednokratno (pregače, rukavice, maske, čaše, sisaljke, igle za anesteziju, iglice za ispiranje korijenskih kanala itd.). Sigurnost i zaštita pacijenata na prvom su nam mjestu.

Uz visoko standardizirane postupke sterilizacije i dezinfekcije koje prolaze svi pa i najsitniji instrumenti koji se koriste tijekom obrade pacijenata, važno je naglasiti da se i ostali predmeti i dijelovi namještaja, opreme i uređaja dezinficiraju.

Individualni pristup kod ugradnje zubnih implantata

7 modernih ordinacija

Opremljenih za sve vrste stomatoloških zahvata
Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  

Naruči se

na specijalistički pregled
i vrati osmijeh koji zaslužuješ.

Pošalji upit

Kako do nas?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 21:00h
Subota 08:00 - 15:00h

Pošaljite nam upit

Priloži snimak ili ortopan:
x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.