Upišite traženi pojam

Dijagnostika

Najnaprednija dijagnostika koja isporučuje 3D CBCT i 2D ortopan snimke

Zašto nas posjetiti?

  • Najprecizniji digitalni snimak
  • Bez naručivanja i čekanja
  • Pohrana snimke na CD medij
  • ISO 9001:2015 certifikat
  • ICERTIAS certifikat
  • Osiguran besplatan parking

Snimanje digitalnim ortopanom te izrada rendgenskog snimka traje svega nekoliko minuta stoga nije potrebno prethodno ugovaranje termina.

Dovoljno nas je posjetiti u radno vrijeme, ponedjeljak – petak od 08:00 h do 21:00 h i subotom od 08:00 h do 15:00 h, na adresi Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Lanište).

Omogućili smo da vaš dolazak na rendgensko snimanje zubi bude brzo i ugodno iskustvo, u kojem je sve podređeno zadovoljstvu pacijenta.

Ortopanska snimka zubi Zagreb
Čemu služi ortopan?

Ortopan je vrlo važan alat u dijagnostici koji pomaže stomatolozima da dobiju uvid u trenutno stanje usne šupljine i naprave plan terapije (liječenja). Pomoću njega se može detaljno otkriti trenutno stanje zubi i okolnih mekih tkiva. Neizostavan je prilikom ugradnje zubnih implantata kako bi se utvrdilo stanje kosti u koju se on postavlja ili kod dijagnosticiranja upalnih procesa. Čeljust je zakrivljena struktura, međutim ortopan daje ravnu i potpunu sliku čeljusti.

Kako radi?

3D CBCT radi po principu okretanja oko pacijenta i skupljanja podataka pomoću rengenskog snopa. Podaci se koriste za rekonstrukciju trodimenzionalne (3D) slike pacijentove anatomije.

Kvaliteta usluge

ISO 9001:2015 i ICERTIAS Customer's Friend certifikati dokaz su vrhunske kvalitete naših usluga.

Sorodex - profesionalno snimanje zubi
Kako se pripremiti za snimanje ortopanom?

Snimanje ortopanom ne zahtijeva posebne pripreme. Naše osoblje će vas samo zamoliti da skinete nakit i ostale metalne predmete (koje je moguće privremeno skinuti). Trudnice moraju imati suglasnost liječnika koji nadzire trudnoću te moraju obavijestiti osoblje o svojoj trudnoći jer zahtijeva poseban pristup prilikom snimanja.

Koliko traje postupak snimanja zubi?

Postupak snimanja kod 3D CBCT snimanja traje 30 sek po čeljusti, a kod 2D digitalnog ortopana 10-ak sekundi. Snimak je trenutan i vidljiv je odmah na monitoru djelatnika.

Koliko se čeka dobivanje snimka?

Budući da nema čekanja, snimak dobivate odmah po završetku snimanja na CD mediju ili vam ga šaljemo putem e-maila.

Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  

Naruči se

na specijalistički pregled
i vrati osmijeh koji zaslužuješ.

Pošalji upit

Kako do nas?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 21:00
Subota: 08:00 - 14:00

Pošaljite nam upit

Priloži snimak ili ortopan:
x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.