Upišite traženi pojam

O nama

Centar vrhunske stomatologije

Stomatološka poliklinika ARENA

Poliklinika ARENA je specijalizirana zdravstvena ustanova s ISO 9001:2015 certifikatom kvalitete iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije.

Uz parodontologiju koja je ključna za očuvanje zdravlja vaših zuba kroz cijeli život, posvetili smo se estetskim i implantološkim rješenjima, jer su zdravi i lijepi zubi najbolja formula za savršen osmijeh!

U poliklinici Arena radi tim vrhunskih specijalista koji uživaju u svom poslu i radu s pacijentima, kao i pomoćno osoblje koje je stalno na usluzi pacijentu jer želimo da boravak u poliklinici bude jedinstveno iskustvo i ugodan doživljaj.

ZAŠTO NAS ODABRATI

Osmijeh ne košta ništa ako je od srca

Našim pacijentima pružamo najbolja stomatološka rješenja, kontinuiranu podršku liječnika, individualan pristup, edukaciju o oralnoj higijeni, visokokvalitetne materijale i garanciju na sve implantološke i protetske radove.

Uz vlastiti zubotehnički laboratorij, 3D (CBCT) digitalni ortopan, te više moderno opremljenih ordinacija, izdvajamo specijalističku ordinaciju za kirurgiju gdje izvodimo implantološke i kirurške zahvate, a pacijentima je na usluzi visokokvalitetna postoperativna i preoperativna njega prema najvišim svjetskim standardima.

Dolazak u polikliniku Arena je dostupan i jednostavan, a ispred poliklinike nalazi se veliki parking, kao i prilaz za nepokretne osobe i roditelje s djecom.

Veselimo se vašem dolasku, jer znamo da ćemo stvoriti novo prijateljstvo i još jedan lijep osmjeh!

Stomatološka poliklinika Arena

+ 25000
zadovoljnih
pacijenata

17
stručnjaka
stomatologije

7
modernih
ordinacija

Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  

Naruči se

na specijalistički pregled
i vrati osmijeh koji zaslužuješ.

Pošalji upit

Kako do nas?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 21:00
Subota: 08:00 - 14:00

Pošaljite nam upit

Priloži snimak ili ortopan:
x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.