Upišite traženi pojam

Dentalni turizam

Organizirani prijevoz pacijenata i smještaj u modernim apartmanima

Smještaj

Hrvatska je danas vrlo privlačna destinacija za odmor i stomatološki turizam. Zahvaljujući visokoj kvaliteti stomatoloških usluga i cijenama, Hrvatska je prepoznata kao poželjna destinacija za specijalističke stomatološke usluge, posebno za implantološke zahvate.
Mnogo ljudi širom Europe i svijeta dolazi u Hrvatsku kako bi sanirali svoje stomatološke probleme i na taj način spojili lijepo i korisno – odmor u službi oralnog zdravlja!
Poliklinika ARENA nudi vrhunsku kakvoću usluge, kvalitetne materijale i modernu opremu, a vlastiti zubotehnički laboratorij prati svjetske trendove u modernoj stomatologiji te pristupu pacijentu.

Za Vas organiziramo stomatološke intervencije u našoj poliklinici u Zagrebu, koja se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom i visokokvalificiranim osobljem. Pružamo kompletan paket usluga na jednom mjestu (aerodromski transfer, besplatan smještaj i stomatološke usluge) – tako štedimo vaše vrijeme i novac.

Kako bi Vaš boravak i oporavak u Zagrebu prošao što ugodnije, ponuda Poliklinike ARENA obuhvaća:

  • organizirani prijevoz od/do aerodroma / željezničke / autobusne stanice
  • besplatan smještaj ili luksuzan smještaj uz nadoplatu
  • naš ljubazan tim koji vam je na raspolaganju za savjetovanje u bilo kom trenutku

Naravno, mogući su i drugačiji dogovori u skladu s vašim željama i potrebama. Vi nas kontaktirajte, a sve ostalo prepustite nama 😊.

 

Izrastao iz dva naselja na susjednim brežuljcima, Gradec i Kaptol, Zagreb je danas kulturno, znanstveno, gospodarsko i upravno središte Republike Hrvatske.

Za naše pacijente van Zagreba osigurali smo BESPLATAN SMJEŠTAJ kako bismo njihov posjet poliklinici ARENA učinili još ugodnijim.

Smještaj se nalazi u mirnom susjedstvu, klimatiziran je, s internetom i kablovskom televizijom te je svega 3-5 minuta hoda od klinike kao i Arena shopping centra.

U gradskoj ponudi postoji i mnoštvo turističkih sadržaja poput organiziranih obilazaka kulturno-povijesnih znamenitosti i galerija te bogata ponuda lokalnih restorana i barova. Prijevoz do centra grada dostupan je po povlaštenim taksi cijenama za naše pacijente.
Također, pacijentima preporučujemo internet servis www.glovo.hr putem kojega mogu naručiti dostavu hrane.

Poliklinika Arena snosi trošak smještaja u jednokrevetnim sobama za sve pacijente čija terapija iznosi
€1.500,00. Pacijent ostvaruje pravo na 3 noćenja na svakih €1.500,00 terapije.
Klinika ne snosi troškove preko navedenih perioda.
Klinika ne snosi troškove mini-bara.
Klinika ne snosi troškove putnog osiguranja, boravišnih i lokalnih turističkih pristojbi.

U slučaju posebnih uvjeta smještaja ili ako pacijent ne ispunjava uvjete za besplatni smještaj, moguće je ugovoriti smještaj po povlaštenim cijenama kod naših partnera. Za više informacija o smještaju po povlaštenim cijenama ili za informacije o luksuznom smještaju uz nadoplatu, kontaktirajte nas pozivom na 01 6542 655.
Dobrodošli u Zagreb!

wi-fi
tv
ac
parking
h
h

Prijevoz za naše pacijente

Poliklinika ARENA osigurava kompletnu uslugu, od vrhunske stomatološke terapije do organizacije smještaja i prijevoza prema potrebi pacijenta. Ispred poliklinike na raspolaganju vam je besplatan privatan parking, prilagođen pristup za invalide i dizalo.

ARENA CENTAR PODRŠKE je na usluzi svim pacijentima kako bi što lakše organizirali svoj dolazak u našu polikliniku i siguran povratak svom domu.

Svakodnevno se možete informirati kod naših asistenata i dobiti sve informacije vezane uz smještaj i prijevoz do poliklinike ARENA (auto, vlak, autobus, avion).

Poliklinika ARENA nalazi se na odličnoj lokaciji koja će vam boravak učiniti lakšim, ljepšim i jednostavnijim.

Za vrijeme vašeg boravka asistenti iz centra za podršku pacijentima kao i stručno osoblje poliklinike pobrinut će se da budete zadovoljni i opušteni.

DOBRO JE ZNATI!
Najmoderniji trgovačko-zabavni centar u Zagrebu “Shopping centar Arena”, sa više od stotinu trgovina, nalazi se svega 2 minute hoda od poliklinike. Uz Interspar, i svakodnevnu bogatu gastronomsku ponudu za doručak, ručak i večeru te zabavne sadržaje, Arena centar pruža vam sve što trebate za što ugodniji boravak.
Više na www.arenacentar.hr
Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  
    43
    Shares
x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.